Նկարագրություն
Գինին ունի հարուստ բույր՝ կարմիր մրգերի, մուգ հատապտուղների և համեմունքների առատ երանգներով։ Գինին գրավում է իր ինտենսիվ, թավշյա, թարմ, մրգային համով՝ հաճելի հատապտղային թթվությամբ, լավ ինտեգրված տանիններով և երկար, չոր հետհամով։ «Կատարո»-ն չոր կարմիր գինի է՝ ազնիվ համով և հարուստ բույրով։ Արտադրության մեջ օգտագործվում է Խնդոհնի խաղողի տեսակը։ Եզակի տերուարը օգնում է առավելագույնի հասցնել սորտի ներուժը։ Խաղողը մշակվում է ծովի մակարդակից 600-700 մետր բարձրության վրա։ Մեղմ ձմեռները և արևոտ ամառները նպաստում են խաղողի ներդաշնակ հասունացմանը. էկոլոգիապես մաքուր խաղողագործական մեթոդները պահպանում են ինտենսիվ և արտահայտիչ համը։ Խաղողի որթատունկերի աճեցման և խաղողի հավաքման ամբողջ գործընթացը կատարվում է ձեռքով, ինչը թույլ է տալիս գրեթե լիակատար վերահսկողություն ունենալ ապագա գինու որակի վրա։ Բերքը հավաքելուց և տեսակավորելուց հետո տեղի է ունենում պտղամսի խմորում, որին հաջորդում է կաթնաթթվային խմորումը։ Գինին մատուցվում է որսորդական ուտեստների, մսային մսամթերքի, խորովածի և այլ մսային նախուտեստների հետ։