Նկարագրություն
Գինին ցուցադրում է նուրբ բույր, որը հյուսված է հասուն, հյութալի մրգերի և վայրի հատապտուղների նոտաներից: Փրփրուն գինին գրավում է իր թարմացնող, պայծառ, հյութալի համով՝ մրգերի և հատապտուղների նրբերանգներով, ախորժելի թթվայնությամբ և չոր հետհամով: Զոնին, Պրոսեկո Ռոուզը նրբագեղ վարդագույն փրփրուն գինի է, որը պատրաստվում է Գլերա (Պրոսեկո) խաղողից՝ Պինո Ներոյի փոքր քանակությամբ ավելացմամբ: Հյուսիսից Դոլոմիտների լեռնաշղթան պաշտպանում է խաղողի այգիները ցուրտ քամիներից, հարավից՝ Ադրիատիկ ծովից փչող քամին նպաստում է բավարար տեղումներին, հատկապես ամռանը: Գիշերային և ցերեկային ջերմաստիճանների նկատելի տատանումները պայմաններ են ստեղծում հարուստ բույրով հատապտուղների հասունացման համար: Բերքահավաքի ավարտին մրգերը սեղմվում են, որին հաջորդում է գինեգործությունը, որը ներառում է կեղևի վրա կարճատև մակերացիա և խմորում վերահսկվող ջերմաստիճանում: