Նկարագրություն
Քեուշ, Բրուտ Նեյչըր Ռոուզը նրբագեղ վարդագույն փրփրուն գինի է՝ իր համով և բույրով կարմիր մրգերի և հատապտուղների արտահայտիչ երանգներով։ Գինին պատրաստվում է տեղական հայկական Արենի խաղողի տեսակից, որը հիմնականում աճեցվում է Վայոց ձորի մարզում՝ Հայաստանի հարավում, համանուն Արենի գյուղի մոտ։ Փրփրուն գինին պատրաստվում է ավանդական եղանակով՝ շշերի մեջ երկրորդային խմորմամբ և առնվազն 22 ամիս նստվածքի վրա հասունացմամբ։ Գինու համը թարմ է, արտահայտիչ՝ կարմիր մրգերի երանգներով, թխվածքաբլիթների նոտաներով, կծու, լավ արտահայտված թթվայնությամբ և ուժեղ հանքային երանգներով՝ հստակ հետհամով։ Գինու բույրում թարմ քաղված կարմիր հատապտուղների նոտաները լրացվում են թեթև խմորիչի նրբերանգներով։