Նկարագրություն
Bouchard Pere et Fils, Meursault-ը բուրավետ սպիտակ գինի է՝ նուրբ, կենսուրախ համով: Բացառիկ սպիտակ գինիներ Meursault-ում արտադրվել են դեռևս ցիստերցիաների դարաշրջանից: Meursault terroir-ի ձևավորումը թվագրվում է 1098 թվականին՝ հայտնի ցիստերցիաների վանքի հիմնադրման տարեթվով, որի վանականները այստեղ տնկեցին առաջին խաղողի այգիները: Meursault ապելյացիայի հողը բացառիկ բազմազան է: Այսպիսով, մեկ շրջանում կարելի է տեսնել տարբեր terroir-ներ: Գինու արտադրության համար նախատեսված Շարդոնեն ձեռքով հավաքվում է փոքր տուփերի մեջ, խստորեն տեսակավորվում և սեղմվում է երկու փուլով: Բերքահավաքից կախված՝ գինին խմորումից հետո հասունանում է 10-12 ամիս ֆրանսիական կաղնե տակառներում, որոնցից 15%-ը նոր են: Bouchard Père et Fils Meursault-ն ունի լավ հասունացման ներուժ և գեղեցիկ կզարգանա շշի մեջ երկար տարիներ: Համը մաքուր է, նուրբ, բայց կենսուրախ՝ խնձորի և կիտրոնի նոտաներով, քաղցր թխվածքաբլիթների, կարագի նրբերանգների և լարված, երկարատև, հնչեղ հետհամով: Շատ բուրավետ, գինու ինտենսիվ բույրը լի է ծաղկային և մրգային նոտաներով։