Նկարագրություն
Երբ Château Angélus-ի գերազանցության փիլիսոփայությունը կիրառվում է Սեն-Էմիլիոն տարբեր տերուարների ընտրանիի վրա, ստացվում է No. 3 d’Angélus-ը: 85-90% Մերլո գինու հետ խառնված այս գինին պատրաստվում է ակնթարթային հաճույքի համար՝ գինեգործարանից դուրս գալուն պես: Այն իր փառահեղ ծնողների նուրբ տարբերակն է, որը հաճույք է պատճառում՝ սպասելով անհրաժեշտ տարիներին, մինչև Առաջին Գինին և Carillon d’Angélus-ը հասնեն իրենց լիարժեք հասունացմանը: No. 3 d’Angélus-ի համար օգտագործվող որթատունկերը մշակվում են նույն խնամքով, ինչ որ հին գինիները պատրաստելու համար օգտագործվողները, և դրանց պտուղները գինեգործվում են նույն ճշգրտությամբ: Բերքատվությունն ավելի մեծ է, և գինին հասունանում է ավելի կարճ ժամանակահատվածով՝ առանց նոր փայտի օգտագործման. օգտագործվում են միայն մեկ կամ երկու տարեկան տակառներ: No. 3 d’Angélus-ը հեշտ ըմպելիք, գրավիչ գինի է, որն իր ամբողջ ուժը տալիս է շատ երիտասարդ տարիքում և կարող է օգուտ քաղել հինգից ութ տարի պահվելուց: Այս գինին Սեն-Էմիլիոնի նախատիպն է և միշտ բաշխվել է ընտանեկան վաճառականների կողմից։