Նկարագրություն
«Յակուբյան-Հոբսը» աշխարհահռչակ գինեգործ Փոլ Հոբսի նոր նախագիծն է, որը ծնվել է Յակուբյան ընտանիքի հետ գործընկերության շնորհիվ: Հայկական «Յակուբյան-Հոբս» գինիները ժամանակակից համաշխարհային մակարդակի գինիներ են՝ պատրաստված տեղական սորտերից, որոնք աճեցվում են Հայաստանի բարձրավանդակներում՝ Վայոց Ձորի մարզի հանքանյութերով հարուստ հողերում: Այս բարձրլեռնային շրջաններում տաք ամառները մեղմանում են ավելի զով ջերմաստիճաններով, իսկ ջուրը մատակարարվում է արարատ լեռան գագաթին գտնվող հալվող ձյան գլխարկներից: Այս ուշ հասունացող խաղողը տալիս է թարմ, նրբագեղ, կառուցվածքային գինիներ՝ վառ կարմիր մրգերի համերով և յուրահատուկ սև պղպեղի համեմունքով: