Նկարագրություն
Շարդոնեի սորտային բնույթը հստակորեն դրսևորվում է համի մեջ՝ նուրբ, կրեմային կառուցվածքով և վերջում մայրու կեղևի նուրբ նրբերանգներով: Ոսկեգույն խնձորի և ալոճի թարմ, բուրավետ շեշտադրումները ներդաշնակորեն խառնվում են կիտրոնի կրեմի, վանիլի և բիսկվիթի նոտաների հետ՝ ստեղծելով նրբագեղ փունջ: Բրամիտոն արտադրվում է պատմական Կաստելլո դելլա Սալայի խաղողի այգիներում աճեցված Շարդոնեի խաղողից: Այս տերուարում, որտեղ հողերը ձևավորվում են բրածո հանքավայրերից՝ կավի հպումով, Շարդոնեն ցուցադրում է իսկական, մաքուր հանքայնություն և նրբագեղություն: Չժանգոտվող պողպատե տարաներում մաքրվելուց հետո գինու տարբեր խմբաքանակները մասամբ տեղադրվում են տակառների, մասամբ՝ պողպատե բաքերի մեջ՝ 16-18°C վերահսկվող ջերմաստիճանում խմորման համար: Տակառային գինու մի մասը նաև ենթարկվում է մալոկակտիկ խմորման: Շշալցումից առաջ բոլոր բաղադրիչները խառնվում են:

