Նկարագրություն
Շարդոնե Պռոշյանի շրջանի Ալեքսանդրեա գինու գործարանից, խաղողի այգի՝ 1315 մ բարձրության վրա: Խմորվել և յոթ ամիս հասունացվել է ամերիկյան, հայկական և ֆրանսիական կաղնե տակառներում: Բույրը բացահայտում է դեղին խնձորի, տանձի, սերկևիլի, բանանի և անանասի նոտաներ՝ կաղնու և ծղոտի թեթև նոտաներով: Համը բացահայտում է ցիտրուսային թարմություն, խիտ մարմին և չոր հետհամ՝ մեղմ, ընկույզի (Պնդուկի) հետհամով: Միջին թթվայնություն, միջին հարստություն և 13.7% ալկոհոլ: Բազմակողմանի գաստրոնոմիկ գինի, այն լավ է համադրվում ձկան, թռչնամսի, մակարոնեղենի՝ կրեմային սոուսներով, և փափուկ պանիրների հետ:

